onze diensten

Administratie

Elk administratiekantoor kan uw administratie verzorgen: van 'de schoenendoos', de BTW-aangifte t/m de jaarrekening. Goodbook kan dat uiteraard ook maar biedt meer: we geven u advies, en we houden persoonlijk contact. We hebben uiteraard aandacht voor uw administratie, maar ook voor uw bedrijfsvoering. En van daaruit ontstaat als vanzelf de meerwaarde die voor u als ondernemer zo belangrijk is. We vertellen wat er wel en niet goed gaat, waar u op zou kunnen letten. Wat u met onze adviezen doet? Dat blijft natuurlijk uw eigen zaak!

Belastingadviezen

Belastingen zijn ingewikkeld en hangen van regels en formaliteiten aan elkaar. Niet gemakkelijk om daar als ondernemer de weg in te vinden. Voor het midden- en kleinbedrijf is het een grote (en dure) stap om te rade te gaan bij een groot belastingadvieskantoor. Goodbook is een goed alternatief. U kunt voor alles wat u wilt weten of geregeld wilt zien bij ons terecht. Goodbook heeft de nodige kennis en een jarenlange ervaring om snel praktische oplossingen te vinden. Dat doen we in overleg met u, als ondernemer. U hebt hiermee de zekerheid dat uw belangen goed vertegenwoordigd zijn. En we doen dit vanuit een eerlijke open houding naar uitvoerende organen, zoals de belastingdienst.

Overige dienstverlening

In aansluiting op onze hoofdactiviteiten kunnen wij u behulpzaam zijn bij het vinden van oplossingen op velerlei gebied. Van huisstijl-ontwerp tot bouwadvies, van tekstwerk tot een eigen website. Niet dat wij alles zelf kunnen, maar we kennen door ons werk wel mensen in verschillende disciplines, waarmee we u graag in contact brengen.